Khamis, 5 Mei 2016

Nur Zara Arissa Berbaju Sekolah


السلام عليكم ورحمة الله

Sape rindu kak yong ? rasa dah lama zaza tak update pasal kak yong kot huhuhu. Bukan kak yong je.. blog zaza pun dah lama terabai hmmm. Mood asyik ke laut je.
 
 
Baru je dapat whats app dari adik. Ya ALLAH, rasa comey je budak kak yong ni bila berpakaian baju sekolah. Tinggi cita2 kak yong ni. Aamiin. Semoga suatu hari nanti impian kak yong nak sekolah akan sampai jua. Eh, kak yong baru umur 2 tahun la aunty !. tapi kan, ramai yg cakap kak yong umur 4 tahun hihi. Baju sekolah ni, kak yong pinjam kawan punya.. jangan tak tau, kak yong berkawan dengan org2 yg lebih tua dari kak yong hehe. Nasib la kawan kak yong pagi pinjam baju dan siap package sekali dengan kasut hehe. Tak sabar pulak kak yong nak pergi school.  
 
serupa dah macam akak pengawas pulak hehe.. tapi sempoi beg pulak minnie mouse !
alaaa.. cantik pulak akak pengawas ni bila pegang bunga. pakwe bagi ke ?
bab posing ! memang terserlah hihihi..
dah kenapa dengan akak pengawas ni ?
ni la dia kawan kak yong.. umur dia 4 tahun dan merupakan anak pengasuh nenek.


nOte : maklong tak sabar nak tengok anak buah baru.. baby Aariz !


Selasa, 12 April 2016

Semoga Dipermudahkan..


السلام عليكم ورحمة الله


 
"Ya Tuhanku, permudahkanlah dan jangan Kau sukarkan kerana Engkaulah Yang Maha Memudahkan, segala yang susah adalah mudah bagiMu. Ya ALLAH, sempurnakanlah dengan kebaikan, dengan rahmatMu. Ya Arhamar Rahimin".


nOte : bertambah lagi anak buah hehe..