Khamis, 21 Februari 2013

:..Dia Aku Kenal..:

السلام عليكم ورحمة الله

En3 ni dah lama dok kat draft asik malas nak publish, sampai dah basi pun citer ni hihihihih, sekarang baru la rajin sikit nak update pasal dia ni... Korang tengok gambar kat bawah ni pun dah boleh agak kan!!..


Hero Remaja yg telah pun melaburkan tirai tahun lepas 22 september, di Dewan MCA, Kuala Lumpur.  Abdul Fattah Mohd Amin berjaya dinobatkan sebagai juara sekali gus merangkul hadiah lumayan RM5,000 dan motosikal Naza 650z.

Fattah ni juga, salah seorang team UiTM Puncak Alam/Perdana masa Sukma tahun lepas.. itu sebab aku kenal dia. hehehe.




"Saya masih tidak percaya saya dapat menyangdang juara Hero Remaja, namun ia bertepatan dengan matlamat saya yg berusaha keras untuk meraihnya."

"Saya yakin dan percaya telah menunjukkan semangat kerjasama berkumpulan yg baik dalam mengharungi cabaran setiap kali ujian dijalanan". katanya.

Aku berharap, Fattah dapat mengejar cita2nya dan jangan sekali2 lupa siapa diri kita bila sudah popular kan!. gud luck Fattah..


nOte : rindu saat2 bersama team silat.. :)


9 ulasan:

  1. dah lama x baca majalah remaja.. bila zaza create entry ni.. rasa mcm....adakah diriku masih remaja...
    ehhhh...opssss.... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahahha....zaza pun dulu2 je zaman remaja :)

      Padam
  2. mmg lama dah x baca majalah ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. samala kita KA..hehehe kalau xkenal budak fatah ni xtgok pon REMAJA! ngeee

      Padam
  3. salam kak za..
    wah..retis la dia! hihih.. :)

    BalasPadam
  4. mudah2an tak sombong bila dah fofular.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah...fattah skrg memegang watak utama dlm PLAYBOY ITU SUAMI AKU SLOT AKASIA TV3. Tahniah Fattah :)

    BalasPadam