Sabtu, 2 Februari 2013

Segmen : Saya Sayang Blog Saya By Puteri Mama

السلام عليكم ورحمة الله


Pejam celik pejam celik dan bula Februari.. Ya Allah, pantasnya masa berlalu meninggalkan kita. Salam Jumaat semua!! :)

Kali ni aku nak join segemen ini.
kalau korang berminat nak join pun dialu-alukan..
syarat2nya pun sangat simple.





Saya sayang blog saya kerana : Aku menulis kerana aku suka!. aku bukanlah seorang yg suka mengejar glamor atau sewaktu degannya. Tetapi hanya untuk mencoret sebuah perjalanan dan pengalaman yg bermacam2 serta yg baik jadikan teladan dan yg buruk jadikan sempadan. 


nOte : minggu depan cuti..ngeeee!!!


20 ulasan:

  1. tq dear, join segmen ni.. :)..

    BalasPadam
  2. dri segmen same..follow akak..

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    BalasPadam
  4. follow sini dri segmen yang sama

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    BalasPadam
  5. salam,, jenjalan sini,, dari segmen yg sama..
    http://manisgurl.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    BalasPadam
  6. Eza berblogwalking dari segmen yang sama.. jemput ke blog Eza yerrr. :)Jangan risau, Eza tak kerek ;)..


    Follow awk ;)

    BalasPadam
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    BalasPadam
  8. salam dear..cer tengor ni :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-tamat.html

    BalasPadam
  9. Buah tangan utk awak 
    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/bawa-buah-tanganlalalala.html

    BalasPadam