Rabu, 16 April 2014

Update : Masalah komputer lagi

السلام عليكم ورحمة الله

Selamat petang uols! dah lama rasa wall ni sepi tanpa secubit cerita sensasi hehehe.. Thanks sangat2 pada uols yg singgah hari2 [tapi ada ke?]. Sebenarnya, zaza nak mintak maaf coz ada masalah yg tak dapat nak diselamatkan buat masa ni [kat rumah tenet pupus seketika dan kat opis lebih kurang adik beradik pupus huhu]. Erti kata zaza dapat baca uols punya blog tetapi nak komen memang tak dapat :(

Zaza tulis en3 ni pun tanpa sepatah TAJUK okey!. gambar pun kosong 'O' tak dapat nak upload..namun, menaip tu masih dalam tahap 80% hahahahaha.. lawak pulak aku!. zaza pun tak tahu apa sebab komputer opis tak dapat nak bukak 100%... mybe ada something wrong kot!. sabooo je la. Kalau uols perasaan la kan...semalam zaza ada terjah dan komen uols punya blog sebenarnya zaza guna handphone je..sedeyyy.

Hmmm... nampak gaya zaza kena bawak cinta hati zaza [lappy] kat opis coz banyak cerekarama opss! cerita yg nak dikongsi bersama hehe. Bila mood dah berbunga2 kembali, masalah lain pulak yg datangnye.. subhanallah ujian ini ku terima dengan hati terbuka. Yeahhh, semangat berblog kembali.


nOte : uols nantikan kunjungan zaza lagi ye! :)


4 ulasan:

  1. Salam K.Za...

    huhuhu..patutla lama menyepu..tenet semput rupenye..
    huhuh... come back tauuu..kite tungguuuu..
    miss you!

    BalasPadam
  2. salam singgah ptg membaca bila ada masa free2 ckit..

    BalasPadam
  3. Tnpa internet, mmng blog akn menyepi.. Hehe

    BalasPadam