Khamis, 11 Februari 2016

HAPPY BIRTHDAY Nur Zara Arissa Mohd Hadar !


السلام عليكم ورحمة الله


HAPPY BIRTHDAY NUR ZARA ARISSA MOHD HADAR !
Alhamdulillah, usia kaklong genap 2 tahun pada 03 hb januari 2016. Sebulan sudah hehehe.. baru maklong sibuk nak update kat blog. Maklong & Ayahlong doakan, semoga kaklong menjadi anak yg solehah buat mama dan papa. Kami sayang kaklong dunia dan akhirat. Muaaah !.


Sibuk nak buat peace! jadinya rock! muahahaha. Happy pulak tengok budak kecik sorg ni. Iyelah kan, masa 1st birthday kecik lagi dan tak berapa nak pandai sangat.
Serius betul muka kaklong bercampur excited ! hehe. Gigih nak potong kek. Princes katakan, mestilah kena duduk atas kerusi khas lagi hihi.
ini la family bahagia kaklong bersama papa and mama tersayang!. baby dalam perut pun meraikan sama.
Opss ! perasan tak ? kaklong dah tukar baju.. habis sisa kek melekat kat baju. Itu yg mama tukar. Masa ni kaklong excited buka hadiah dari kawan2 serta family terdekat hihihi.
Amboi, dapat hadiah ni, terus naik. Hadiah dari ayahlong tersayang. Org lain nak naik pun kaklong tak bagi huhuhu. Kedekut betul la kaklong ni.. yg kelakarnya siap bawak lari pegi dapur muahahaha.
Alhamdulillah, rezeki kaklong. Nanti mama tak payah nak tambah beg dgn baju sb dah banyak koleksi hehe.

Untuk kawan2 yg datang.. jangan risau! kaklong dah pek siap2 hehe.
Decoration simple dari mama special untuk anak kesayangan.

nOte : banyak lagi story yg tertangguh huhuhu..



5 ulasan:

  1. selamat hari lahir buat si comel nur zara arissa...

    BalasPadam
  2. alalal.comelnya dia..

    slmt ulgthun syg..

    BalasPadam
  3. happy belated besday zara. ooo. zara nk dpt adik ye.. tahniah ciksu ucapkan :)

    pppsstt: suka la dgn deko mama zara tu.simple tp i suka la. :)

    BalasPadam