Rabu, 20 Mac 2019

Mohamad Aaraz Ilham

السلام عليكم ورحمة الله


Alhamdulillah, zaza dapat anak sedara baru yg ke 4 😍 lahir pada 17 Mac 2019. Syukur ibu dan anak semuanya selamat. Berat baby 2.7kg je sb keluar awal 2 minggu dari jangkaan bersalin (3 April 2019). Baby mesti nak sambut Anniversary mama dgn papa sekali kan pada 30 Mac 2019, itu pasal nak keluar cepat hihi. 


Mohamad Aaraz Ilham, mak yong tak sabar nak balik tengok awak sayang. Mak yong nak gomol cium awak puas-puas. Tunggu tau !! Hadiah utk Aaraz mak yong dah prepare awal sebelum awak keluar lagi. 

Mak yong doakan baby Aaraz cepat sembuh dan cepat-cepat keluar wad ye sayang. 
Kawan-kawan, tolong doakan anak buah zaza semoga cepat sembuh ye.. baby Aaraz kena tahan wad sb Jaundis.


nOted : rindu nak balik kg jumpa mak ayah jugak huhuhu.



1 ulasan:

  1. Bestnyaaa dapat anak sdra baru. Kita pun dapar anak sedara baru. Patut lahir 21mac. Tapi emergncy czer sbb jntung drop. Lahir awl sebulan. 20 feb dah lahir. Tak jumpa lagi baby girl tu..

    BalasPadam