Isnin, 7 Mei 2012

#6 - MonDay BluEs

Assalamualaikum..

Rasa macam berat je nak taip...tapi ituler bila  keMALASan sudah melanda diriku..huk2.. nak2 lagi bila berjauhan dengan en.asben.. citer yang nak disampaikan mcm2 dipikiran.. apa ler dgn aku ni.. arini baru je masuk isnin belum lagi khamis... nak cakap keje menimbun tak jugak, nak cakap tenet slow lagi la tak, hmmmd..whatever lah!!.. yang penting aku bahagia..hahahaha.. bila singgah blog kawan2 seronok sangat baca dengan pelbagai kisah cerita mereka....aku, hampeehh ~0~!! tak apa maybe 2-3 ari nanti ok ler kot perangai malas aku ni..hikik..  selamat bekerja pada kawan2 ye!..



~dri cik google~


nOte : seminggu bagaikan setahun..huk2


2 ulasan:

  1. hoho...asal monday je blues..asal blues je monday...
    ^_^

    cian kak za en hubby jauh diperantauan..
    sabar ye..

    BalasPadam
  2. itu ler..
    huhuh..sib baik sabar..:)

    BalasPadam