Selasa, 15 Mei 2012

Untung Banyak~

Assalamualaikum..

Baru  berkesempatan nk update blog ni hah! macam sibuk mengalahkan PM kan?.. hahahaha tak pe, sempat lagi ni.. ada masa 5 minit nk balik..kuikui.. macam PENTING sangat en3 yg aku nk war2kan.. ok..ok..  aku  tak nak membebel panjang..

Jumaat baru ni.. aku dgn geng opis buat satu kerja yg agak lumayan la.. ceh! berlagak pulak.. ala.. aku jual  benda ni je..

dri cik google

 nak cakap banyak tu xde la..tapi  ambik kau! RM40.00 telah dibeli!..  alhamdulillah rezeki kami setelah penat lelah mengumpul dari bulan ke bulan.. so dapat la habuan kan?..

Masa rehat  hari jumaat kan panjang...2 jam gitu, kami berlima kata sepakat pergi lunch di Kepsi..  kami semua.. order 'Snack plate' coz pembelian yg ke-2  akan dapat 'half price'.. dah untung kat situ..sMile~






Dah nengok gambar gedikS kami... tapi korang mesti cakap.. kata berlima tpi yg gediksnya empat org je.. hehehe.. sebenarnya akak sorg lagi tu pemalu orgnya...dia kata.. tak apela bagi dekat adik2 yg manis je kuikui~

 nOte : nak balik daa...kumpul jgn xkumpul..



2 ulasan:

  1. untung la....huhuhu..kepsi..

    katrij mahal kan kak za..berbaloi klu jual balik :))

    BalasPadam
  2. memey untung..
    selama ni akak buang je~~
    kwn yg syorkan..ikut jenis!!

    BalasPadam