Khamis, 1 November 2012

:.. Raya Qurban + Tournament Golf The Mines ..:

السلام عليكم ورحمة الله

En3 yg aku nak citer ni seminggu yg lepas iaitu jatuh hari raya pertama qurban. Orang lain sibuk balik kg sana sini, en.suami aku pulak tengah padang golf The Mines. (bkn main golf tau!) tanggungjawab keje hehe. Seminggu game kat sana.. seminggu la en.suami bz, hari2 balik malam. Alhamdulillah rezeki kami.

Tiger Woods bersama YAB Dato' Sri Najib Tun Abdul Razak (Perdana Menteri Malaysia)
 Sebenarnya Tiger Woods ada datang utk tournament golf (Cimb Classic). Fuh! memang ramai giler. org glamor memang susah nak di dekati. Tiger Woods siap dgn bodyguards nak masuk padang golf. bukan itu aje, polis2 semua ada duk jaga dia. wow! untung org glamor ni kan!..:) untuk tiket aje dah cecah 1oo lebih sehari dan korang bayangkan kalau 3 hari semata2 nak tengok Tiger Woods. aku xsanggup..hihihi

Nasib baik en.suami bagi pas masuk free kat aku. hari raya ke3 aku datang sekali tgok dgn mata aku sape itu Tiger Woods yg selama ni duk tengok dalam tv dan suratkhabar je kan! memang low profile orgnya. tapi kalau korang nak ambik gambar dia xpayah cakap.. memang xboleh. asal?? mana nak ambik kalau bodyguard depan belakang kiri kanan. bukan itu aje, nak sign autographs pun xboleh!.
gambar ni pun aku ambik dgn cik Google.hehe

Tiger Woods
 Masa kat padang.. Ya Allah, org2 dah macam tin sardin pecah. mana Tiger Woods pegi semua duk ikut. cuba tengok gambar atas ni, ramai kan? mau pengsan dibuatnya.hahahahaha. aku memang xikut perkembangan Tiger Woods masa kat padang. ramai sangat org, entah2 org tu pijak kita kan??..ngeee

Aku steady je dalam bilik Tourism Malaysia (sponser utk golf). lepak2 dalam bilik aircond sambil makan2 dan tgok Tiger Woods dlm tv je hihihi. korang nak masuk dalam bilik tu memang ketat sb yg boleh masuk hanya ada pas ok!.

Ya best! masa Tiger Woods siap practice round dan nak masuk hole 1. org ramai duk beratur nak ambik gambar dia termasuk dgn aku sekali la. tiba2 kamera man mat salleh bagi aku bola golf yg Tiger Woods guna. fuh! senyum lebar.. simpan lagi tau! hahahaha xdapat ambik gambar sama pun xpe!

Nick Watney bersama isteri beliau

Nick Watney dari USA mengalahkan Tiger Woods.


Danny Chia dan Shaaban Hussin dari Malaysia uols ber2 pun terbaik!.
dan tahniah buat semua pemain. :)



Tapi time diaorg duk terima hadiah.. aku dah pun mengular The Mines Kompleks hahahaha. biasalah org pompuan kan! itu semua dia xambil tahu.. yg dia tahu window shopping. hahahaha nasib baik en.suami izinkan. Sampailah en.suami habis keje baru aku keluar. ngeee.

nOte : kaya..kaya.. diaorg yg memang!

4 ulasan: