Isnin, 23 Disember 2013

Mereka sudah kahwin Alhamdulillah....


السلام عليكم ورحمة الله

Terlebih dahulu nak ucap SELAMAT PENGANTIN BARU buat sahabat SILAT TONGGAK iaitu puan zara, en. wan dan juga en. haris. Tahniah buat korang ye!!... Semoga berbahagia hingga ke Jannah. In Shaa Allah. Majlis mereka bukan serentak ye! cuma, bulan dan tahun je yg sama hehehe...



pn. zara dan en. idris, majlisnya pada 31 November 2013. sorry ye dik, kza tak dapat datang meraikan majlis yg penuh bersejarah. sorry sangat2... bukan sengaja tak dapat hadir coz ada hal penting. Apapun, cantik berseri2 kedua pengantin ni..  kza tengok mekap zara pun cantik je..  




Pengantin yg segak berbaju pink dan set persalinan tentera ni pulak berlansung pada 7 Disember 2013. Sangat2 sepadan dengan pasangannya en. wan dan pn. leqa yg berseri2. Kza pun nak ucap so sorry jugak coz tak dapat hadir di majlis perkahwinan wan. Tanpa kehadiran kami ber2 majlis tetap berjalan lancar kan. Alhamdulillah.




Pada 15 Disember 2013... pengantin yg berbaju hijau sedondon serta set persalinan tentera jugak  iaitu en. haris dan pn. ilyana. So sweet sangat2.. Tahniah buat korang ye!.. meriah sangat majlis korang.. makanan pun sedap dan yg paling penting... korang bagi kza dgn abg ijam tumpang sekaki duduk dipelamin yg indah. hehehehe..


Macam cantik je kan! muahahahaha perasan je lebih
Sempena Anniversarry kami.. dapat merialisasikan duduk dipelamin yg gah dengan kehadiran ramai tetamu yg hadir. Mekasih jugak makcik a.k.a mak haris yg sangat2 sporting beria2 menyuruh kami naik ke pelamin. ngeeee!! malu...nebesss..semua ada..hahahaha


"Dalam perkahwinan. lafaz memainkan peranan penting. Jagalah maruah dirimu dan jagalah maruah keluargamu".






2 ulasan:

  1. salam k.za..

    alhamdulillah..sama cantik sedondon lawa..
    tahniah buat mereka.. cma langsung tak dapat pergi ke majlis mereka bertiga..ada hal yg tak dpt dielakkan..apepun,tahniah.dan selamat pengantin baru ya zara & hubby, wan & wife & jugak aris & yana..semoga berkekalan hingga ke jannah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      itu la..bahagia tgok diaorg dh selamat... kza pon haris je yg dpt pegi...

      Padam