Rabu, 13 Januari 2016

#36 Wordless Wednesday [KALORI]


السلام عليكم ورحمة الله








14 ulasan:

  1. Kalau fikir semula...
    nak beli makanan..ade pulak jumlah kalori..
    hhmmm...xtaw laaaa...mungkin kena belajar menikmati jumlah kalori yg rendah kot..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak.. sebelum ni main belasah je huhu..

      Padam
  2. Kalau tgk pd jumlah kalori, mmng x jd nak mkan. Hehe..
    Klau saya hntam je mkn. Tp kna beringat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. sama ler kite. tapi lpas ni kena slow2 control la hehe.

      Padam
  3. Balasan
    1. ada jumlah mcm ni lagi senang kan! takde la nnti ter'over hehe.

      Padam
  4. hahahaha...ini kedai sangat win! hahahah

    BalasPadam
  5. isi tbung..

    p/s : delete je komen ni ya kak =)

    BalasPadam
  6. Bagus betul restoran ni ingatkan pelanggan jgn nak makan sedap aje
    Kena tengok kalorinya tu:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak, takde la kita main belsah je.. org kata tak ingat dunia hehe.

      Padam