Sabtu, 28 Ogos 2010

Berbuka Puasa di BBQ Land bersama GX77


السلام عليكم ورحمة الله


SPetang baru dapat update blog ni haah.. Saje nak kongsi pasal berbuka puasa bersama group GX77 di BBQ Land, Sungai Plong. Kami pergi 21hb Ogos 2010 setelah semuanya bersetuju. Best bila dapat kumpul ramai2 dan satu lagi dapat kenal isteri masing2. Diaorg pun semua sporting habis. GX77 ni sebenarnya geng2 bekas pengakap Sek. Men. Keb. Taman Medan, Petaling Jaya. Walaupun diorg dah habis belajar still ke hari ni diaorg berhubung antara satu sama lain. Betapa akrabnya diaorg kan!.  


Makanan kat sini semuanya nampak best fresh gitu. Air pun bermacam2 jenis ada. Tempat makan pun okey startegik ala2 kampung gitu. Parking kete pun luas kat dalam pagar.. nak park kat luar pun boleh. Dan yg pasti harga berpatutan untuk semua.








Tiada ulasan:

Catat Ulasan