Jumaat, 23 September 2011

Game Silat - - > Berjaya Time Square

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah..kenyang pewot makan nasi+ikan pari+sirap
dan bukan pemanis mulut........bubur durian!! sedapppp...

oklah, berbalik pada post en3..

---------------------------------------------------
KEJOHANAN PENCAK SILAT ANTARABANGSA PIALA TIMBALAN PERDANA MENTERI
VENUE : BERJAYA TIME SQUARE
DATE : 15 - 20 SEPTEMBER 2011
----------------------------------------------------
 
 Mula2 aku pikir nak pergi ke tak tgok game silat ni.. so terpaksa pergi di sebabkan asben xde baju nak pakai..iyelah time sebelum game bermula  kena daftar diri dulu ..so asben pergi sehelai sepinggan berbekalkan dgn baju wasit juri..tup..tup..sampailah malam  belum selesai lagi dengan pelbagai exam lagi..mengalahkan budak masuk U! he3
So..pagi2 lagi..aku pergi naik train smpi KL Central terus ke mOnorail dan teru smpi la ke stesen Imbi..betul2 depan BTS...asben duduk hotel sponser la..aku?? mana lagi...umah le jawabnya... hukhukhuk
Mak aiihhhh giler!! ramai nya bdak2..memang seronok la..time tu pulak cuti sempena hari Malaysia..
3 hari la aku kat sana...

  Dan yang bestnya lagi bila tengok game Malaysia vs Singapore, Thailand, Vietnam.. 
Syukur Alhamdulillah, Malaysia dinobatkan juara keseluruhan..ececehhh!!
 Jom kita tengok beberapa keping gambar kat bawah ni...

'en.asben yg nampak bergaya bila pakai baju ni..hehe'
' wah!!..siap bagi arahan lagi tu..'
'sebelum acara bermula'
'padangan dari atas..'

' ada 2 gelanggang A&B'
Tahniah buat pesilat2 malaysia yang mengaharumkan nama negara...
your are the best palyer!!

nOte : esok cuttiiii!!...suka la saye..

2 ulasan:

  1. best...best...best....
    (dlm hati nk sgt tgk game silat)..huhuhu..
    tahniah utk malaysia!

    BalasPadam