Isnin, 12 September 2011

Mood aku tetiba sedih pilu...

Assalamualaikum....

Mood aku tetiba sedih pilu...
aku igatkan besday aku hari ni so happy...tpi
sedih bila mengenangkan pertanyaan org yg mulut xreti nak tanya soalan dgn cara baik..
"bila nak ada baby, umur dh tua"..."mesti x pandai ni"
patutkan timbul soalan2 cam gini????...
klu nak bergurau pun tgok keadaan la....
 xpun, apa kata bagi kata semangat..kan ok!

kita manusia hanya merancang..yg pasti Allah swt yg  menentukannya..
sama ada jodoh, anak dan ajal maut...
bagi yg ada anak tu...adakah kita pasti yg anak kita tu akan berjaya?? tolong ibubapa mereka??
cuba renung2kannya wahai manusia...

dan satu lagi!!!
"awak nampak gemokkk" mkn nape??
adoiii..please la...pertanyaan cam budak2..
  time aku kurus suruh makan itu ini..tpi aku abaikan..sb mak aku marah!
semua yg kita buat xkena kan??
aku tau aku skrg dh gemoksss...
tpi yg aku kesalkan org tu jugak yg tnya!..adoiii


terEMO lebih pulak aku di petang hari..sob..sob..

 skrg dak gemoksss!!


nOte: tolonggg!!!!
 

3 ulasan:

  1. sabar la eh...mulut manusia...keep praying k

    BalasPadam
  2. @ faizatul ~thanks bebanyak..insyallah~

    BalasPadam
  3. huhu..
    nape sedih2 ni besday gurl?
    biar je la org mcm tu kak..
    sabar ye...
    insyallah..

    btw..heppy besday dear..:)

    BalasPadam