Selasa, 4 Oktober 2011

Movie [Bini-Biniku Ganster]

Assalamualaikum..

Bini-Biniku Ganster!!.. memang best kan citer ni...wlpun dh sekian lama kuar kat wayang..tpi aku sje nk publish kt  wall belog aku ni haa..sebab?? (en.asben la beria-ia  suh tulis en3 ni..ishhhh..ishhhh!!...)

Korang dh tengok lom??

Tapi aku rasa diluar sana xdela jadi bini ganster mcm ni kan..(kat umah baik..tpi kat luar gaduh sana sini) dan yang aku tertarik kat citer ni pasal "dialong diaorg"...mcm aku ngan en.asben la..wahh!! perasan pulak kan...
dialog si suami memanggil si isterinya dengan panggilan manja cam gini "ayanggggggg" dan si isteri pulak  menyahut dengan panggilan "abangggggg"...so sweet kan!!.. (aku senyum sinis masa kat wayang ngan en.asben) he3..

Tapi korang mesti kata yg aku ni  perasan mcm la dia sorg je  mcm tu!!
apapun, kalau rumahtangga kita nk bahagia...sayang menyayang tu mesti ada utk mengeratkan lagi hubungan kita ngan pasangan..Insyallah bahagiala kita dengan izinNya.

nOte: dalam hati ada taman gitu!!...:)

4 ulasan:

  1. teringin nk tgk citer nie....

    BalasPadam
  2. huhu...belom berkesempatan lg nk g tgk movie..
    hehehe..romantik la kak za ngan abg ijam ni...:)

    BalasPadam
  3. cma..best xrugi pon..
    biasalah masih honeymon lagi katakan..hik3

    BalasPadam