Jumaat, 21 Oktober 2011

MOVIE [Al-Hijab]


السلام عليكم ورحمة الله


Seronok bila luangkan masa bersama sahabat kan !. Alhamdulillah, baru2 ni zaza balik kg. Zaza terharu sangat bila bff kita sanggup ambik half day semata2 nak lepak sama2. Tqsm kak yah.. i love u. So memandangkan kami jarang sangat dapat jumpa, kami lepak at Mesra Mall Kerteh. Kami layan AL-HIJAB Movie. Konon nak berdua macam pasangan kekasih hihihi. Tapi citer menyeramkan hahaha. 
 
Terima kasih jugak kepada Mie sahabat zaza kerana sudi belanja kami KFC. Terima kasih jugak BFF zaza lagi 2org lely and anie kerana sudi datang rumah zaza. Best kan lepak walau pun sekejap je.. teringat time2 skool dulu hehe. Sempat jugak singgah opis lama, rindu kengkawan kat sana. Walaupun jauh dimata, zaza tetap ingat korang semua tau !. Maklum lah tanah air zaza memang kat situ pun.  
 
 


 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan