Khamis, 13 September 2012

Happy Birthday To Me [120912]


السلام عليكم ورحمة الله



Alhamdulillah, syukur kehadrat ALLAH swt sebab diberi peluang untuk zaza bernafas dan melihat mka bumi selama tiga puluh tahun. Anyway, i am so happy ! of course la kan, my birthday semalam. Teramat terima kasih kepada yg wishes to me. Ucapan korang adalah hadiah bermakna dalam hidup zaza. Semoga ALLAH swt merahmati kalian semua. Sedar tak sedar, dah tua zaza rupanya hehe.

Doa dari korang semua adalah hadiah terindah dan paling berharga. TERIMA KASIH. Sumpah ! im touching sekarang ni sebab menghadap komputer then boleh senyum sorg2 hehe. Malam tadinya pulak, surprise dari adik2 atlet silat yg sudi meraikan birthday kakakmu. Sebak ! Tqsm.

Semoga zaza semakin kuat melangkah dan meneruskan kehidupan yg semakin mencabar dengan usia baru dan semuanya akan terindah serta terbaik dalam hidup zaza. Terima kasih Tuhan memberi kehidupan dan nyawa kepadaku.. Terima kasih mak dan ayah kerana melahirkan zaza. Terima kasih family dan kawan2 yg tak jemu2 memberi ucapan. Espcecially suami, tqsm atas pemberian hadiah. I Love You !.
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan