Selasa, 4 September 2012

Terbaik Raya Buat Kami Sekeluarga

السلام عليكم ورحمة الله

Morning!! hari ni raya ketujuh belas kan? tak silap aku la....kejap je rasa.. macam semalam baru nak raya..bukan apa..bila dengar je radio..terdengar lagu raya.. itu yg aku ingat cam baru nak raya..hihihi. aku baru sekarang sibuk2 nak cerita pasal raya kat kG. tempoh hari...jangan ada yg termuntah sudah la yerk!

Ok... tak nak panjang2 sangat story simple je... juadah raya semsetinya sate | nasi himpit | rendang | ketupat palas | nasi ayam semua tu mak aku yg buat! anak2 makan je..hahahaha. Jom layan gambar raya yg tak berapa nak ada..

mak&ayah

keluarga kami

kami adik beradik krem kaler... polka dot lagi! dari sebelum aku kawin sampai ler dah ada en.suami, pakaian tetap sama patern cuma yg nampak lain warna coraknya aje.

kami adik beradik

 Opsss!! korang mesti terkejut kan..apa pasal kepala ada 4..hahaha.. senarnya tak plan pun nak bergambar kat luar ni.. so kebetulan pulak en.suami nak ambik..cepat2 ler posing baik punya!! last2 tengok macam ni rupanya..hahahaha sabar je lah! lagipun masa ni kita org semua nak beraya rumah pakcik makcik dekat2 rumah ni je..

ni rumah paksu...tengok ler makan je kejenya kan??

en. suami bila dah kenyang.................cam ni ler jadinya.

Raya kali ni memang sangat2 heppy! dapat jumpe semua sanak saudara.. rakan taulan.. itu pun ada lagi yg belum sempat nak jumpe coz raya ke empat aku dah pulang ke KL. Insyallah jika dipanjangkan umur murah rezeki kita beraya sama2 lagi... :)



3 ulasan:

  1. Hanya gambar dpt menceritakan apa yg tersurat.. ^_^
    Hihi.. seronoknya beraya ramai2 dgn family dan sedara mara..

    Baju raya akak sedondon la ngan siblings.. corak sama tp kaler lain2.
    Tahun ni cma tgk ramai yg guna material corak mcm ni.. cantik!

    BalasPadam
  2. memang seronok cma.. lebih2 lagi org yg kita sayang!

    sengaja sedondon sb dari dulu kala lagi..hihi

    BalasPadam