Khamis, 10 Oktober 2013

Kami sebagai pelawat HALFEST


السلام عليكم ورحمة الله

HALFEST - Ekspo Halal Terbesar di Malaysia yg diadakan baru2 ni selama 5 hari iaitu 2-6 hb Oktober 2013, bertempat di Pusat Pameran Mines (MIECC). Alhamdulillah kami tak lepaskan peluang untuk melawat pameran berkenaan walaupun masa tak mengizinkan kami lama disitu.

Kami sampai agak lewat petang, dengan merempuh jem bagai. Maklumlah, semua nak ke situ. So redha je la. dah sampai pusing agak 2kali baru dapat parking. itupun park area perumahan ok!. then jalan kaki ler menuju ke pameran tersebut. exercise sikit baru la badan sihat dan kuat hihihihi loya buruk pulak..

Sebelum masuk kena isi form pendaftaran dulu.. save masa coz 1 form boleh isi 3 nama sekali. haha. semua nak senang kan!. Tapi sebelum kami menunggu form di isi, kami bergambar dulu dengan maskot CHAMPS hehe. comey je cam bebudak pulak ngeee!!


Dan inilah dia pas PELAWAT yg kami ada. ikut suka hati korang nak tampal kat mana2.


Masuk2 terus cari makan untuk suap ke mulut coz dari tengahari tak makan lagi. kami ternampak booth nasi arab. hmmm apa lagi belasah la 2bungkus kongsi ber3 dgn harga RM10 sebungkus. Memang berbaloi dengan nasi yg banyak, ayam yg banyak dan sedikit acar timun. Itupun tak habis huhuhu.

Dah selesai makan, pergi booth sahabat no.227 yg menjual segala jenis kek.
tadaaaaa....kek blueberry ni ler hasil tangkapan muat free yg kami dapat hihihi :) mekasih ye! sangat2 sedap.


Kami juga tak lepaskan peluang bergambar dengan maskot SUNBEAR terbaik!!. 


nOte : walapun kami hanya sempat singgah beberapa booth [coz nk balik ada hal lain pulak].. kami tetap berpuas hati.

2 ulasan: