Sabtu, 9 Ogos 2014

Iftar Perdana GX77


السلام عليكم ورحمة الله

Orang lain sibuk bercerita pasal raya..
ambe ni baru je nak kongsi gambar pasal Iftar baru2 ni hehe.

Iftar Perdana
25.07.2014 (Jumaat)
Gloria-Jean's Coffees, Subang Parade

Alhamdulillah, Iftar terakhir zaza dan asben berbuka kat luar dgn kawan2 GX77 [pengakap] sebelum bertolak balik ke kG halaman Terengganu pada Sabtu 26.07.2014 jam 12.30 tghri. Apapun kami berterima kasih kepada tuan penganjur abg Ijan aka Tuan John Kaizzer kerana sudi mengadakan Iftar Perdana yg sebegitu meriah walaupun kehadiran cuma beberapa org sahaja..maklumlah ada yg dah balik kG.

Okey, menu buffet kat sini [sate, kuah kacang, nasi ayam, nasi briani, mee kari, lontong, lemang, tapai apa lagi erk! lupa dah hehehe ala2 raya dah]. Bayaran sekepala RM38 dewasan dan kanak2 12 tahun kebawah di beri harga separuh.

Tema kami baju raya muahahaha... baju jubah yg kami pakai ni kira baju raya jugak tau! raya tahun lepas punya hehe.. maklumlah, baju raya baru dah ada kt kG coz memang tempah sana tiap2 tahun. :) macam berseri2 pulak kami ber2..macam pengantin baru pun ada ngeh3. terperasan lebih pulak.









Ni lah dia tuan penganjur hihi..tq jugak coz package duit raya sekali.
Next year kita jumpe lagi..In Shaa Allah



nOte : Nanti kita update pasal raya pulak ye! sabar...sabar :)



2 ulasan:

  1. selamat hari raya zaza...

    xpe... janji update juga blog kan..ada gak citer kan..kan..

    comel zaza n husband :)

    ermmm terberkenan plak kat tudung zaza tu..beli kat mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat2.. alhamdulillah
      tq atas pujian tu moon.. tudung tu wife kawan suami beli kat indon hehe..

      Padam