Rabu, 13 Ogos 2014

T.A.M.A.T


السلام عليكم ورحمة الله



Hehe.. dah lama tak tengok siaran macam ni kan!. maklumlah sekarang ni dah sampai pagi siarannye.. ada je citer2 best. Okey lah, sebenarnya kita nak bagi tau kita dah nak tido sb ESOK KEJE ok!. pusing sana.. pusing sini.. mood nak update pasal raya tak datang2 lagi muahahaha. jangan marah ye!

Nanti2 bila mood kita kembali segar seperti biasa kita citer2 erk. Tapi kita tak lupa jejak uols punya belog tau!. rindu kat citer uols masih mendalam. cuma kita sejak2 akhir ni penyakit M datang pulak adoii... ingat lepas raya dah okey bila kita belasah lemang ketupat ngeehh3. :p


Ramai betul ber KUCH KUCH HOTA HAI malam ni.. citer yg tak pernah tak nangis.. terkesan! #friendsip #love #hindustan #tv2 tapi mata den tetap nak tido muahaha..


nOte : seminggu2 kejap je kan! esok dah khamis..alhamdulillah :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan