Khamis, 10 Mac 2016

#8 Ole-Ole Vietnam


السلام عليكم ورحمة الله

Alhamdulillah rezeki. Bukan zaza sorg je yg dapat hadiah special ni, tapi semua budak perempuan dekat opis. Semoga bertambah lagi rezeki empunya badan yg baik hati. Baru balik dari Krabi terus fly ke Vietnam pulak kawan kita sorg ni.. untung rezeki. 

Sebenarnya kaler shawl ni pepel cantik sangat.. tapi di sebabkan pengcahayaan hp, so keluar kaler ni. Semalam baru zaza rasmi tudung baru tapi hp pulak rosak.. kalau tak mesti bergaya sakan selpie hehe. Tak pernah lagi dapat ole-ole shawl dari Vietnam memandangkan suami selalu je ost sana. Biasa lah kan, laki i pergi keje bukan holiday hahahaha.. itu kira bertuah dapat jugak t-shirt made in Vietnam. Syukur !. Mati kalau laki i baca.. nanti terus tak dapat apa2 dah hahaha.



nOte : banyak sangat story tak berupdate huhu...


3 ulasan:

  1. Alhamdulillah... rezeki dan itulah tanda kasih dan sayang.

    BalasPadam
  2. Hehehe...Kita orang perempuan ni kalau dapat hadiah apa-apa pun tak cukup suka.

    BalasPadam
  3. Hehehe...Kita orang perempuan ni kalau dapat hadiah apa-apa pun tak cukup suka.

    BalasPadam