Khamis, 31 Mac 2016

Xiammun Nur 26.02.16


السلام عليكم ورحمة الله

Sepi je pejabat bila budak xiam ni takde.. ngam sebulan beliau meninggalkan kami semua hukhuk. Kejap je masa berlalu.. tup2 dah sebulan, ingatkan baru semalam dia takde. Biasanya mesti dengar suara dia yg nyaring gitu hehe. Opss, lupa pulak nak bagitau.. sebenarnya, xiam dapat sambung belajar di UiTM Shah Alam. Alhamdulillah, rezeki beliau. Tahniah diucapkan. Nanti jangan pulak ponteng kelas tau ! belajar rajin2. Ingat pesan akak2 di sini dan semoga urusan xiam di permudahkan. Aamiin. 


Sebelum xiam last keje, kami seramai 11 org keluar makan2 sempena meraikannya. Kami pergi KFC je sebab makanan tu yg paling senang, mudah dan sedap hehe. Dan tak lupa juga sesi bergambar kami bersama.. itu memang acara wajib kami muahahahaha. Kalau takde rasa tak lengkap pulak :p









Kalau nak tahu, dalam ramai2 ni.. xiam la yg paling muda remaja lagi, baru berumur 20 tahun tak silap zaza la. Akak lain tu semua dah bergelar 'isteri' org. Jangan nak perasan muda okey !. Opss, lupa.. ada lagi 3 org yg masih single available hehe. Apapun, kenangan bersama xiam tetap kami simpan sampai bila2. In Shaa ALLAH, ada rezeki nanti kita jumpa lagi.


nOte : bila kumpul ramai camni, nampak meriah pulak ;)


3 ulasan:

  1. specialnya nama xiam.ingat kan chinese tadi.
    good luck di tempat barunya nnti.
    best, kan !!dpt sambungbelajar. semoga dipermudahkan nanti. aamiin ;)

    BalasPadam
  2. Unik betul nama dia. Saya pun ingat Chinese jugak.

    BalasPadam
  3. Unik betul nama dia. Saya pun ingat Chinese jugak.

    BalasPadam