Isnin, 7 Mac 2016

Bila Handphone Buat Hal


السلام عليكم ورحمة الله

Bila mood nak update tu datang laju2 kan, HP pulak buat hal. Sebelum ni satu HP rosak tak boleh nak ON. Tapi okey lagi la sebab second HP untuk internet masih bernyawa hehe. Hari ni pulak, second HP pun buat hal tak boleh ON dengan tiba2 huhu. Zaza baru cadang nak tukar bateri dan baiki tempat cas.. last2 dah jadi cam gini huhu sabar je la. So, terpaksa tunggu seminggu baru pikir HP lain or baiki sebab shuben OST. Ada rezeki tak kemana kan ?. HP sebelum ni pun mama kak long yg bagi hehe.

Alhamdulillah, dengan adanya FB dapat la zaza melepaskan rindu dengan family serta sahabat handai hehe. Kemain ayat, macam duduk obersea u ! muahahahaha. Syukur sangat2! kalau tak mati katak dibuatnya hahahaha. Bila mengadu dekat adik2, diaorg cakap HP kak long lagi canggih.. terkejut mak long. Bertuah kak long dapat hadiah dari cik long [kakak papa]. Sebelum ni dapat tablet sempena birthday dari Ayah [Atok] sudah JANAM..JANAM [rosak] hihihi.. sebulan je bertahan. Hebat betul kak long ni. Masalah dia suka campak barang. HP mama pun memang selalu je kena.  


[masa mama nak snap hp kak long, kemain marah tak nak bagi hahaha..]
[hahahahaha.. hp ni dia bagi mama, nampak tak dia punya akal]


nOte : nasib kat opis ada komputer dan kat rumah ada laptop hehe..


 

2 ulasan:

  1. Sy dh x dan nk on lptop. Zara klau nmpk lptop, kmain laju dia..

    BalasPadam
  2. huhuh.. kalau yui laptop plak takleh on.

    BalasPadam