Isnin, 14 November 2011

(。❤‿❤。)To Ila & Hadar ~congrate ye!! (。❤‿❤。)

 Assalamualaikum..

En3 kali ni, aku nk share citer pasal adik aku (angah) tunang baru2 ni pada hari Raya ke2 Qurban.
walaupun dah seminggu majlis tu berakhir... Alhamdulillah, majlis semuanya berjalan dgn lancar.. (",)

Tapi..xde cbuk mana pun time tu!!..
coz mak&ayah tempah je lauk pauk yg dah siap..
* nasi minyak
* gulai daging
* ayam masak merah
* acar timun
* sambal belacan
* sirap ais n agar2 mak yg buatkan..^_^

kita org pakai hidang je.. mcm org dulu2... memang seronok!!
apa org kata...yg penting bekerjaSAMA!!.hikhihkik


Pakaian pertunangan sponser : En.Hadar..tenkiu ^_^
Dekorasi Mini Pelamin ideal tuan badan sendiri (angah)
pink + cream + purple = so sweet..
kita org buat sendiri je!!..

barang hantaran pulak gubahana dari : kakak sebelah pihak lelaki
so dh save kat ctu kan!!...  xpayah nk  tempah2..
mula2  tu memang nk buat sendiri jugak..rezeki jgn ditolak hahahahaha..
kejam sungguh ayat aku kan??...
 semuanya dihadiri ke2 belah kaum family je...sebab buat majlis tertutup daa!..
opsss!! lupa daa..jurumekap by  kak yah (xopismate aku) ..tq!!
jom!!  kita terjah gambar kat bawah  ni..

***************************************

********************************

***********************

**************

*******

***















Tahniah!!!
Ila & Hadar
Moga perjalanan pertunangan anda ber2 disulami dgn kesabaran ye!!..
InsyaAllah..

nOte : suka tema pink +purple winkkk***



5 ulasan:

  1. meriahkan pertunangan org sekarang..dlu non hado..tahniah utk adik awak...

    BalasPadam
  2. yup.. kita dulu2 biasa2 jerk..
    thanks!!..

    BalasPadam
  3. dah selamat jadi tunangan org..x lamo jd wife org pulak..
    tahniah utk adik kak za~

    BalasPadam
  4. tahniah jgk tuk adik awak...hehehe..
    amin..semoge berpanjangan jdoh kami....
    thanks buat sume yg banyak menbantu...

    BalasPadam