Selasa, 1 November 2011

2 in 1 [Tarikh & Raya]


السلام عليكم ورحمة الله


Amboi ramai yg bercakap pasal date 1.11.11 kan ? tak kira laki or perempuan. Masing2 sibuk dekat wall fb diaorg. Belum lagi 11.11.11 kan ! itu lagi ramai yg menunggu untuk date nikah, tunang, dan macam2 hal lagi la. Bagi zaza la kan, mana2 date pun tak kisah sangat.. janji semua selamat dan berjalan dengan lancar.
 
 
Ehh, terover pulak mak zah ni kalau bercakap. Apa kata kita lari dari topik sikit muahahaha. Raya dah tak lama lagi kan ? cuma tinggal empat hari je lagi hohohoho. Sekejap je rasa. Mood nak buat keje pun makin menurun sampai ke bawah meja hihihi. Lagu2 raya pulak asyik berkumandang je kat corong2 radio. Uwaaaaa nak nages rasa.. tapi tahun ni zaza sambut raya di kg. halaman hehe. Rindu nak jumpa family serta sanak saudara dan tak lupa jugak dekat kawan2 lama.
 
 
nOte :  balik kg.. oooo balik kg.. !!



2 ulasan: