Jumaat, 29 Jun 2012

Rindu Kembali Mekar

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. pagi jumaat yg penuh nyaman..Syukur sangat-sangat..:)
Pagi-pagi lagi aku dah tersenyum kambinggg!! hahaha tpi bukan kambing tau! cuma perumpamaanya je..mana tidaknya, arini pergi keja en.asben yg hantar... Hohohoho!! malam tadi dia baru je balik dari ostation kat Terengganu.. itu yang heppy sangat-sangat.. terubat rindu..ewah..ewah!!..

Big BOS belum sampai lagi ni..
Tapi tak semestinya aku curi tulang tau!.. 
kena la pandai-pandai cari keje yg patut..
Sambil-sambil tu...aku taip ler en3 kat blog ni hah!
sempat lagi!..:p

Awak?? Eesok cuti awak pegi mana?Hmmm..aku mybe pengikut setia en.asben..kuikuikui..baru je balik dari Ganu.. esok dah ada meeting pulak..Mengalahkan Perdana Menteri kan? Alaaa... meeting pasal SUKMA je kat Shah Alam..

Ahad tak ada pegi memana mybe lepaking kat rumah je.spendtime dengan en.asben pulak ye! :p
 
 nOte : rindu kembali mekar.. :)



2 ulasan:

  1. ohohoh...bznyer..
    selamat berhujung minggu bersama en asben.. rindu- rinduan..ngeee!~~~~

    BalasPadam