Rabu, 19 Disember 2012

:.. Jalan-Jalan ..:

السلام عليكم ورحمة الله

Aktiviti kami hujung minggu yg lepas.
Seronok aku bila di invite jalan2 ni.. hahaha
Apa lagi, laju je langkah :p

Kami ber4 pergi Plaza Alam Sentral | PKNS | SACC Mall, Shah Alam.
Pergi pagi ..................................... malam baru sampai umah!
tu betul2 jalan hihihihi.



Dua org budak comey tu anak xopismate aku a.k.a Kak Lina.
Nama budak comey ni 1st kakak : NUR FARAH AZLIANA & 2nd adik : NUR FARIHAH AZIRA
Diaorg memang rapat dgn aku. baik sgtkah! aku..hahaha

Rindu nak jalan2 lagi dgn diaorg..
Hari tu xpuas lagi.. huhu
Next time ada masa, di izinkan tuhan kita bersama lagi ye!
kita pusing bandar KL pulak. ngeeee!..

nOte : sayang kamu kaka!!


4 ulasan:

  1. salam kak za...
    wah..jalan2 ke s.alam.. untungla..ade geng nk jalan2..
    huhuhu

    BalasPadam
  2. ini je la sorg teman leh gi jalan2 hihi

    BalasPadam
  3. Adik ku manis next time kita ronda KL pulak eh..tak puas hari tu.anak semakin seronok keluar dgn zaza...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ngeeee ye la kak! kita pusaing KL pulak nti.. :)

      Padam