Jumaat, 14 Disember 2012

:.. Tak Ada Story Menarik Sangat Pun.. :

السلام عليكم ورحمة الله

Alhamdulillah aku dah masuk opis mcm biasa. Ramai org kat luar sana pun kena demam kan! musim agaknya.. Tapi batuk2 aku ni still ada. Isnin aku MC cabut gigi yg selama ni tergendala 4 bulan wooo.. dasar penakut!. Selasa pulak cuti Keputeraan Sultan Selangor. so aku terasa macam lama giler duduk rumah, iyelah 4hari cuti kan.. :(

Masuk opis keje bertimbun2 atas meja yg tak siap2 lagi.. huhu mengalahkan b0s besar! keje tetap keje kan! so aku buat dulu mana yg didahulukan.. dah siap baru la aku taip en3 ni. hihihi
tak ada story menarik sangat pun.. :p



nOte : seminggu lagi menggu si dia.. :(

2 ulasan:

  1. salam kak za..
    huhu... dah baik ke demamnye??

    hubby g os ke mana tu? seminggu baru balik??

    BalasPadam
  2. wsalam..
    batuk2 je..

    abg ijam 2mggu kat johor.. huhu so baki lagi smggu erm..

    BalasPadam