Rabu, 16 Januari 2013

:..DONUT..:

السلام عليكم ورحمة الله


Hilangkan keraguan, leraikan kekusutan. Basahi dengan air sembahyang. Rebahkan muka pada sejadah.. Selamat menunaikan solat fardhu Zuhur. Semoga Allah memberkati kita semua. Amin Ya Rabbi.

gambar hiasan cik google

Bila dah kekenyangan..gluppppp rasa mcm nak tido pulak.. :(
korang tengok gambar donut atas tu..hah! macam tu la situasi aku sekarang..hahaha
Aku beli 2 - RM1.00, jatuh 1 - 50 sen la.. tapi tak tau la tempat lain berapa diaorg jual..


Ngeeee hari ni baru dapat makan..nyum2!dah lama aku tak makan DONUT!.
yg peliknya... donut BIG APPLE aku tak berapa suka :(  
sb manis sangat, dah la mcm2 perisa.. bab tu, aku tak SUKA okey!!..
pelik kan..pelika kan.. org lain big apple la yg terHOT di pasaran..
donut kg jugak idaman kalbu aku..simple!. sira dgn gula je..hihihi
Gebu pulak tu.... nak buat sendiri hmmmmm bila entah!..


Kalau en.suami, dia memang hantu giler dgn donut tu...
pernah sekali dia ajak aku pi makan...
aku cuma makan yg bawah je ngeee yg atas segala perisa tu dia yg habiskan! hahahaha 
kalau org tak kasi aku... aku pun tak ada hal la... tak makan hati pun.. 


nOte :  Alhamdulillah aku tetap bersyukur dengan rezeki Allah.



10 ulasan:

  1. moon pon xbape suka makan big apple, dunkin donute ke....

    huhuhu manis gilerrrr....

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaza ingat, zaza sorg je...hmmmm
      samala kita erk..hihihi

      Padam
  2. salam kak za..
    oh rugi2..
    cma mkn segala jenis donut..
    big apple, dunkin donut, jacko?
    hihi..doant sira ngan gula tu pun ngap..
    nyum3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihi... itu la kan! nasib baik abg ijam ada..:)

      Padam
  3. anak2 suka donut. KA suka w/o sugar one hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bkn kanak2 je.. zaza pun suka! hihihi

      Padam
  4. teringin lak rasenye mkn donut =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. laaa... kesian pulak! :( sorry erk zaza citer pasal donut

      Padam
  5. eh tak suka donut Big Apple? pelik! hehe gurau2 :p
    FD hantu kot dengan donut Big Apple. beli yang Milo punya, sedap! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmmm... FD memang pelik! hahahaha

      Padam