Sabtu, 12 Januari 2013

:.. Sihir Cinta ..:

السلام عليكم ورحمة الله

ngee saje glamorkan diri..

Terjaga dari lena yg xberapa nak lena la kan! badan letih kot itu yg sampai tertido awal. hehe. itu pun en.suami call kalau tak, ke laut la mimpi aku. Nasib baik tak terbabas semua segala. Korang semua sempat tonton tak Semanis Kurma malam tadi?. kisah beliau tertarik juga la....'Sihir Cinta'.


Bab2 sihir ni memang meremang la bulu roma aku kalau dengar. Mintak dijauhkan. Pengalaman mak aku sendiri sudah cukup bagi aku betapa seksanya derita. Alhamdulillah, Allah itu maha berkuasa.


Tapi ada la aku terdengar kisah sese0rang ni yg sanggup buat apa saja demi memertankan hak dia. Bukan sihir cinta tapi sihir pada big b0s dan 0rg2 yg dia tak suka. haisssh!! macam ni 0rg pun ada. Nak suruh b0s tunduk atau dengar cakap dia, dia sanggup mempergunakan b0m0h. Langsung tak memikirkan dosa!.Ya Allah!. bukakanlah pintu hati 0rg2 sedemikian. Tunjukkanlah jalan 0rg2 ni ke jalan yg benar.



nOte : 'Sesungguhnya Allah tidak akan mengampuni dosa syirik'.



6 ulasan:

  1. salam kak za..
    huhuh..mintak2 kita dijauhkan dari sihir dan segala yg berkait dgnnya..
    amin ya rab :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      in shaa allah mudah2an kita dilindungiNya.amin

      Padam
  2. semoga Allah selamatkan kite..

    BalasPadam