Isnin, 15 April 2013

:..Props Untuk My Sista..:

السلام عليكم ورحمة الله

Musim props kini melanda di mana2 kan!
Jeles pulak rasanya... iyelah, time aku kawin dulu semua tu langsung tak timbul lagi.. hukhuk. 

Begitu juga dengan permintaan my sista baru2 ni..
so dengan penuh semangat aku buatkan jugak props untuk dia..
aku buat tak banyak pun hanyalah!!!
MR. dan MRS aje!

Ikutkan hati memang nak buatkan macam2 lagi..
dah..tuan empunya nak itu aje..so aku turutkan.. :)





comey tak??
bila dalam gambar nampak bukan main lawa lagi..hahaha
puji diri sendiri nampak! ngeeee!!


nOte : bila hasil seni tangan sendiri memang tak rugi..

8 ulasan:

  1. Cantik... :D
    Selamat pengantin baru.. Semoga mereka bahagia ke akhir hayat.. Amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin, macih2.... simple je kan!

      Padam
  2. selamat pengantin baru.. :)

    *pndai akk buat.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks.. hehehe simple je, tu pun tiru2 org hahaha...

      Padam
  3. Salam Kak Za..
    Hehehe... cantik2.. tangan bersenikan.. gitulah :)

    selamat pengantin baru jugak buat adik akak..jatuh cinta ngan kaler biru tu... hukhukhuk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      thanks.. biasa2 je.. hihihi
      biru mmang cantik!!!

      Padam