Selasa, 16 April 2013

Surprise Besday Boy [150413]


السلام عليكم ورحمة الله



Tadaaa ! surprise dari budak2 silat UiTM Pucak Alam/Perdana.
Training macam biasa mula 8.30 malam.. malam ni kurang sikit latihan sebab suami kena bagi sedikit taklimat untuk diaorg sempena game USPI tak lama lagi.
Kek dari Secret Recipe special dari Pali dan budak2 lain. Tqsm kak zaza mewakili dari abg ijam ye !. Memang kena citarasa abg ijam iaitu coklat hehehe. Malam tu sepatutnya diaorg semua nak kenakan suami dengan balingan telor or tepung bagai.. tapi disebabkan semua berada dalam dewan makan dan berada diatas mattres so cancel. Zaza ada idea lain hehe.. beli bedak hahahaha nak jugak kan !.

Zaza bagi dekat diaorg sikit sorg bedak.. so pandai2 diaorg la nak buat macam mana. Janji plan yg dirancang berjalan dengan lancar. Masing2 berkumpul sebab nak salam dengan ketua jurulatih a.k.a suami untuk mengucapkan selamat hari lahir. Bab salam tu la suami terkena hahaha habis sampai ke rambut nampak putih dah macam uban zaza tengok hihihi. Surprise ! HAPPY BIRTHDAY ABG IJAM.



10 ulasan:

  1. Salam K.Za...
    Alolo... so sweet..
    hihih.. baek punya planning..
    at last menjadi pung! mesti seronok besday boy dirai oleh org2 kesayangan..

    hihih... :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      hihihihi... alhamdulillah menjadi planning kami :)

      Padam
  2. sesekali buat surprise seronok kan??
    mesti wangi bau semua..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihi... memang wangi !!!
      semua heppy... :)

      Padam
  3. sesekali dpt kejutan... :D
    nsb baik tabur bedak erk, kalau teoung ngan telur... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la kak, kalau telor xtau la apa jadi.. dh la dtg jauh2..hehehe
      mesti kena marah..

      Padam
  4. happy belated birthday utk suami akak :)
    kek chocolateeeee! nak sikit :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. tQ FD..
      sukakk erk... dh abis pun time tu jugak.. :)

      Padam