Selasa, 16 Jun 2015

Tiap2 tahun semua staff akan dapat FREE


السلام عليكم ورحمة الله


Hari ni, pagi2 lagi zaza dah dapat kurma.. eh, bukan zaza sorg je tau !. Tiap2 tahun semua staff akan dapat FREE sempena nak menyambut Ramadhan. Alhamdulillah, org kata.. tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima kan !. Apapun, semoga org yg memberi dimurahkan rezeki. Aamiin. #tqsmbos #ramadhan2015


nOte : tak sabar nak balik kg berbuka puasa sama family tercinta*





10 ulasan:

  1. JOM KE BUFFET RAMADHAN IDFR, KL HANYA RM45/SEORANG

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/buffet-ramadhan-hanya-rm45person-di.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih.. nnti zaza terjah ye sis faridah ;)

      Padam
  2. Bestnya... saya pun tunggu turn saya plak nak dapat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..rezeki bulan pose mama.. in shaa ALLAH, nnti mama pun dapat la tu hehe..

      Padam
  3. bestnyaa dapat kurma. hehehe :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe alhamdulillah rezeki nani..

      Padam
  4. Bestnya dpt kurma free... dulu masa saya keje pun mmg company bg... la ni tak keje dah.. kena beli sendiri la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhh.. xpe la sis.. beli pun beli la hehe..

      Padam