Khamis, 3 Disember 2015

Gaya Terbang Pun Boleh ?


السلام عليكم ورحمة الله



Lama tak update pasal budak kecik ni sorg. Eh, bukan kecik lagi tau ! kak long tak lama lagi nak dapat adik hehe. Syukur Alhamdulillah. Mak Long tumpang gembira sebab nanti makin ramai la anak buah.


Tengok ! bukan main sopan lagi kak long breakfast pagi ni sambil layan citer kartun. Siap khas lagi meja kerusi sendirian berhad untuk dia sorg. Org lain memang tak boleh nak selit2 walau sikit pun muahahaha. Kalau nak tahu, kak Long memang sentiasa kemas dan comey walaupun dalam rumah sendiri. Mama memang rajin tolong ikatkan rambut dan pakai skaf sebab mama tak suka tengok Kak Long serabai hehe. Tapi Kak Long tak kisah pun, dah terbiasa dari rambut pacak macam pokok kelapa lagi hehe. Ops, lupa pulak.. Kak Long breakfast roti bakar je tau.. sedap sangat mama buatkan.


Eh Eh, Kak Long tukar posisi pulak dah.. berat 66 la budak ni sorg. Gaya bebas macam Ultromen pun boleh huhu. Rasa nak tergelak pun ada bila tengok gambar meniarap ni. Budak2 sekarang kreatif sangat pikiran. Kalau zaza, memang tolak tepi meja kerusi tu.. ambik bantal baring hahahaha. Itu lah kan, budak kecik sebaya Arissa ni bukannya nak ambik port semua tu. Benda2 pelik macam ni la yg diaorg suka buat. Kadang tu, kita pulak risau takut dia jatuh tergolek je. Nanti sape yg sakit ? Kak Long jugak yg kena sakit huhu.


nOte : Masa terlalu pantas, esok dah Jumaat balik.



12 ulasan:

  1. Buat penat badan je buat gaya macam tu..hahaha
    Bagus baring ambil bantal...
    Alahai..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha itu la cik akak, macam2 gaya bdak skrg ni.. sabo je la

      Padam
  2. hajat hati nak beli meja dan kerusi untuk ash tapi kannn...ha ha ha...takut nanti dia buat aksi akrobatik...wahhh nak jadi kak long dah...tahniah tahniah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe kan ! ash lagi hebat.. ank lelaki katakan.. yg gegel pun boleh buat mcm ni hehe.
      *tq..tq.. kak long mesti heppy hehe.

      Padam
  3. Comelnya kak long. Zara ni klau diikatkan rmbut, gtal tgn dok cabut..

    Kak.. Jmput join segmen kita. Hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la mimie, comey kan bila ada ank dara hehe.. arissa dh biasa time rambut seurat lgi..hehe.
      *In Shaa Allah, kalau sempat.

      Padam
  4. comel je tgk gaya dia.. hihi.. mcm anak buah yui.

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak2 memang comey kan yui ! hehe

      Padam
  5. samalah.. Imaginasi anak-anak skrg memang x terjangkau dek fikiran kita.. kena selalu diperhatikan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betuk tu, skrg tak kira gegel or boboy ! sama je hehe

      Padam