Isnin, 3 Januari 2011

"WHy"....


السلام عليكم ورحمة الله


Pagi ni takde apa yg menarik sangat pun.. kadang2 buat jiwa ni kacau bila mengenangkan org yg pegang title PHD pastu buat apa2 pun diaorg ikut mood je. Lepas tu nak suruh kita faham mood dier.. abis tu mood kite camne? hahaha. WHY ada juga manusia yg suka susahkan hidup org erk!.





Kadang2 disebabkan org lain, hidup kite jadi kacau.. tapi zaza tak salahkan diaorg seratus peratus ye. Pada zazam apa yg berlaku dalam hidup mesti bersebab kan!. Mybe org PHD sebab duit.. tak pun sebab pangkat, tapi kalau renung balik semua tu tak kan bawak kemana pun betul tak? ehhh kesalah hehehe.

Pada zaza, dalam hidup, paling penting kite bina Relationship. Bila kita baik dengan org so org pun akan suka dengan kita.. tak rugi malah berlipat ganda baik. Dari segi pertolongan pun, diorg lebih mudah nak menolong kita antara satu sama lain. Think positive ye!. In Shaa Allah.


 









Tiada ulasan:

Catat Ulasan