Rabu, 3 Ogos 2011

♥♥ Free Domino's Pizza♥♥

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..pagi ni masih lgi dalam mood segar..hehee

Nak citer ckit ni..bukan nak kecoh lebih2 erk!!...
Hatiku gumbira tak terkata bila dapat invite berbuka puasa dari kwn mr. nizam semalam..
so xpayah la nak susah payah masak itu ini kan...mcam ayat malas je  bunyi..

nak tau kita berbuka apa??..ecehceeehh
tadaaaaaaa!!

Domino's Pizza rupanya..
sampai je umah diorg.. terkejutz...sbnya mak oii,..bayknya pizza!!
dah macam adiah cabutan bertuah pulak tersusun rapi...

kami ber2 makan xbyak pun..pizza kan cepat muak!.
air 2 gelas....pizza 3 keping dah kira byak la tu kan??
chicken wings ponnnn...mamam 2 ketul gak ..alaaa..kecik je tu. nak sedapkan ati..

kenyang pewot kami ber2...tq..tq..
   la...ada lagi rupanya..nak blik dapat pulak 1 kotak..
wah package  ni..leh buat sahur nnti..

Syukur Alhamdulillah..rezeki kami ber2..
Harap bertambah2lah rezeki Abg Zul dan family sekeluarga..

nOte: kenyang bangat!!..


2 ulasan:

  1. waduh...bestnye...piza...
    betuah badan

    BalasPadam
  2. rezeki..
    nnti sape plak yg sudi invite kza..he3

    BalasPadam