Ahad, 22 Januari 2012

Bermalam Dirumah Shima


السلام عليكم ورحمة الله


Perempuan diatas merupakan opismate zaza. Disebelahnya pulak suami tersayang hehe. Zaza nak ucap ribuan terima kasih kerana sudi tumpangkan zaza bermalam dirumahnya selama seminggu baru2 ni. Macam biasalah bila menumpang rumah org ni.. suami OST lagi. Bukan tak boleh duduk rumah sendiri tapi tau2 je lah. area rumah zaza mengambil tiga kali perkhidmatan awam huhuhu. Penat kat situ je. Sekarang pun tengah mencari rumah sewa lain.. In Shaa ALLAH, nanti senang la zaza nak pegi keje macam biasa.

Shima dengan suami orgnya tak kedekut.. siap ajak zaza pergi tengok movie BUJANG TERLAJAK di IOI MALL Puchong. Memang terhibur sangat citer dia. Esokan malamnya shima bawak pergi KOLAM AIR PANAS, Selayang KL. Perghh ! org ramai yg teramat. Alang2 dah sampai kan, takkan nak balik pulak.. so mandi je lah celah2 manusia hihihi. Tengah feeling mandi, boleh pulak sorg mamat ni siram aku dengan air panas satu baldi. Ehh, dia ingat zaaz ni wife dia ke ? or saje cari pasal. Terdiam zaza tak tahu nak cakap apa hahahaha. Rupanya dia saje nak test air tu kat kepala zaza.. sebelum ni zaza ada cakap dekat shima 'giler panas air ni' dia menelah 'kalau kita fikir panas so panas la jadinya'. Maybe itu yg dia siram ngeeee. Sabo je la.. kalau suami ada mesti dah kena sound mamat tu. Tapi zaza penyabar orgnya hikhikhik.



2 ulasan:

  1. alhamdulilah..
    best dpt kwn mcm ni..untung kak za!

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..moga berkekalan hendaknya..

      Padam