Rabu, 22 Februari 2012

Kejohanan Pencak Silat Jemputan IPTA/IPTS di UiTM Kelantan

 Assalamualaikum..

Mata berpinar2 daa..  hari2 duk ngadap komputer ni..boleh pengsan gak aku ni ..huk2  jam di pcard 15 minit lagi je nak balik..yehehee!!! tapi tu lan kan... nk menunggu time balik cam lama tahap gaban! apa pun yg penting! aku ikhlas dlm bekerja ta!..ecehhh2... puji diri pulak daa... ok..ok! aku xmo buang masa... sb msa nk balik sikit je lagi...so apa kata kalau korang tinjau2 dulu gambar  kat bawah ni~ Team Pencak Silat UiTM Puncak/Perdana  sempena game Silat di adakan di UiTM Macahang, Kelantan baru2 ni..

ni group kitaorg..ada bran?? muahahaha

sebelum sampai...kita org semua singgah dulu Rantau Panjang....(sebelah kiri tu En.Syawal selaku Pengurus)

Bila dan sampai lokasi yg dituju...kita org dijemput khas oleh En. Syawal utk makan malam dirumah beliau.. sangat2 berterima kasih kpd beliau seisi keluarga..makanan tip top!...

 sebelum balik...dan kekenyangan sudahhh..bergambar dulu ramai2..hurryy!!!..

kami ber2 selaku pelepas time ni tau!... gempak habis konon!

muka2 ganas dari atlet silat kita org...hahahaha

wah2...cam bagus je pelepas ni erk! (coach sedang memberi arahan..kpd cik Fatihah yg main kelas E ) beliau kalahkan lawan dgn 3-0..tahniah!

seragam tak pakaian kita org !.. majlis makan malam sempena majlis pembukaan... so coach di wajibkan pakai baju batik... hehehe...dh mcm YB pulak en.asben aku ni...muahahaha...

bergambar  dulu sebelum makan bersama2  team kitaorg.. sangat2 heppy!..

ngeee~~ sweet couple

oeg2 besar je yg duk kat atas ni..huhuhuhu..masing2 mewakili team diaorg..

sempat posing kat bendera selangor...uitm pucak/perdana katakan..hehehe

ni ler dia UiTM Machang, Kelantan... lawa kan?...

akhir sekali....eceehhh2.. nk tunjuk jugak muka aku ni kan? masa  ni dlm bas baru2 nk gerak..hehehe.. ok ler.. masa xmengizinkan aku citer lagi arini..sb aku dh nak balik....!!so klu ada masa esok..aku sambung citer  ye..tungguuu!!..


nOte : senyum dpt 1emas 2 gangsa...


2 ulasan:

  1. salam kak za..
    eh..wan pun bertanding jgk ke..?

    wah..bestnye...

    BalasPadam
  2. wsalam..
    wan jdi coach dan merangkap asst. abg ijam je..
    memang best!!..

    BalasPadam