Isnin, 19 Mac 2012

apa-apa aje!!..


Awak ni bagaikan TV3 dalam diri saya, "sentiasa menjadi inspirasi hidupku"..
Bila berjauhan dengan awak, saya tak kisah sebab awak ni kan TV9 "dekat di hati".. Awak nak tau tak? Bila saya dekat dengan awak, saya rasa tenang sangat macam  NTV7 "i feel good".. Walau apa-apa pun yang berlaku, saya harap lepas ni hubungan kita macam radio HOT FM "lebih hangat dari biasa".. Orang selalu cakap manusia ni umpama ASTRO "macam-macam ada".. Tapi saya harap sangat bila saya ada masalah, awak tak jadi macam NABIL "lu pikir la sendiri"..



4 ulasan: