Jumaat, 24 Januari 2014

Balik kampung serta outstation...


السلام عليكم ورحمة الله


Nur Zara Arissa.. Mak Long miss u more!!
Alhamdulillah, baru2 ni seminggu zaza ambik cuti balik kg halaman sempena cuti Maulidur Rasul dan Thaipusam. Kali ni balik betul2 puas hati mana taknye biasa balik 2 or 3 hari je huhuhu. Lagi2 heppy bila dapat jenguk anak buah baru hehe.. Arissa di lahirkan pada 3hb Januari 2014.

Sempat sebelum balik kami adik2 lain spend time ke pawagam at Mesra Mall, Kerteh. Choice my mom Balistik lakonan Rosyam Nor, Adi Putra, Rita Rudaini n adik Rykarl Iskandar. Bagi zaza terbaik!


"Balistik yg bermaksud 'Kelajuan Peluru' mendapat sentuhan pengarah terkenal, Sliver Yee itu boleh dianggap filem aksi berkesan kerana walau pun mengangkat tema gengsterime, namun diperlukan dengan suntikan drama dan kasih sayang".


Zaza balik kg sorg je tau.. asben tak dapat balik sekali coz sebelum sehari zaza balik kg... asben sudah pun berangkat ke Huan Hin, Thailand selama seminggu atas urusan kerja. Sedey pon ada! tapi yg penting asben cari rezeki utk zaza jugak hehehe. Perjalanan bas (Alisan tiket VVIP RM65 sorg)  dari PUDU >> ke HAT YAI >> naik keretapi ke >> HUAN HIN. Makan masa yg agak lama berbanding naik flight! 
[katanye seronok tengok kg2 org] hahahhaa.


nOte : baru je balik seminggu dah outstation balik :) In Shaa Allah semoga asben selamat sampai tempat yg dituju. Aamiin. 

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. nk senang fae beli CD je boleh tgok puas2 kat umah :)

      Padam
  2. salam k.zaza..
    comelnye arisa..tahniah buat adik akak yer..
    huhu..jauh2 rindu..dekat syg :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma;
      itulh.. jauh rindu2an..

      Padam
  3. jauhnya outsteseng..
    take care zaza

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih ciksu... in shaa allah :)

      Padam