Selasa, 7 Januari 2014

Teddy sempena anniversary yg ke 6th


السلام عليكم ورحمة الله


BIG TEDDY BEAR... siapa yg tak suka kan? hihihi.. [sekadar kongsi kegembiraan]
Disember anniversary yg tak disangka2, zaza dapat suprise BIG TEDDY BEAR dari en.nizam, Alhamdulillah.
Dah besar2 pon still dapat BEAR hihihi... Tapi dalam hati gediks melompat suka :P

Ucapan terima kasih kepada en. nizam coz bagi hadiah yg lebih besar dari zaza. Suka sangat2 dahla besar.. gebu.. mantap dan padu pulak tu. Tak silap zaza teddy ni dalam 5kg beratnya.. Masa dapat tu..nak peluk giler berat mana taknya sama tinggi rasa nak tertonggeng pun ada.



"Sebelum ni, zaza pernah join giveaway yg hadiahnya merupakan 'BIG TEDDY BEAR'.. tapi bukan rezeki time tu, rupa2nya nak dapat yg ini hihihi.. alhamdulillah".




 







4 ulasan: