Ahad, 23 Februari 2014

Datang KEMALASAN susah la kan!


السلام عليكم ورحمة الله

Alhamdulillah, masih ada kesempatan untuk zaza menulis.. 
sejak2 ni lembap je nak update blog huhu..
semangat zaza dah keras macam batu hurmm..
tak tau kenapa.. idea xde kot! entah la..
On9 tu tiap2 hari tak kira siang malam..
tapi bila dah datang KEMALASAN susah la kan!
zaza teringin jugak nak update blog tiap2 hari macam uols..
cuba dan cuba sedaya upaya tapi kepala otak blurr sudahh..
terus off blog then main game fb hahaha..


Alhamdulillah dapat duit BRIM dan terima kasih kpd PM kita.. kpd yg masih belum dapat lagi tu, sabar banyak2 ye! In Shaa Allah nanti turn uols pulak :)








4 ulasan:

  1. Comelnya...^-^
    Lepas ni updated tiap hari taw..x mo mals2..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. a salam mirza,
      hehehe comey erk..mekap semua org comey hihihi..
      itula kna rajin2 update ni hehe.. thanks bagi semangat!

      Padam
  2. salam k.za..

    eheh..cma pun same gak ni.. 'M' jerrr manjang.... eheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      musim M kan! hihihi..sabo je la

      Padam