Sabtu, 1 Februari 2014

Telur ayam 2 biji bila nak pecahkan? boleh dibuat sarapan!


السلام عليكم ورحمة الله


"Telor ayam kat pipi tak pernah pecah!" "La telur dua biji kat pipi tu boleh buat sarapan".

Hahahahha!!! sabo je la..
bila zaza post gambar kat fb or face to face dengan diaorg macam tu la dialog yg mereka sampaikan. Dan ada yg datang siap cubit kedua belah pipi zaza. ngeee!! Tanya diaorg kenapa? boleh diaorg jawab, nak rasa lembik or keras... hihihi tergelak besar zaza dibuatnya. 


Tapi zaza syukur sangat memiliki aset macam ni hehehe.. Kalau zaza senyum nampak gigi lagi la besar grade telurnya muahahahaha.. itu pasal senyum2 malu gitu. :p




nOte : nak keluar mood malas tu menebal je haisshh!!


4 ulasan:

  1. cantik pipi mcm nih...pipi telur

    BalasPadam
  2. salam k.za

    hihi..pipi telur yg mahal.. comelll tu.. :)

    BalasPadam
  3. hihi. comel.
    ciksu selalu kena ada asam kat pipi .hihi

    BalasPadam
  4. mcm adik beradik je.hahah.. Bw & follow =p

    BalasPadam