Khamis, 8 Oktober 2015

Birthday Party Kedua [PART 5] - Kami Bergambar Kenangan


السلام عليكم ورحمة الله

Kira ni last story mengenai birthday party kedua hehe. Kekangan masa itu yg agak lewat. Tema untuk birthday party ke-2 kami pilih warna MERAH + KUNING yg sebelum ni disini. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar selepas waktu solat Jumaat dan berakhir pada jam 6 petang.

Masing2 yg punya birthday kan, akan dapat hadiah dan jugak kad ucapan. Alhamdulillahm rezeki buat diaorg. Dah ler dapat makan free.. lepas tu diraikan kat pejabat dengan deko bunga yg cantik, memang banyak untung hehe. Semua kos untuk perbelanjaan birthday party ni ditaja khas dari pejabat. Aamiin, syukur !. Cuma pakaian je kena sendirian berhad muahahaha. Apapun, kami berterima kasih kepada big bos sebab sudi meralisasikan impian kami kehkeh [dushh! kena tumbuk].

Jom ! terjah beberapa keping gambar [sebab nanti bila letak semua boleh termuntah kuning pulak kan, hehe] yg agak over bila berposing. Itulah kami bila dah nama perempuan hehe.

gambar aksi melampau kami hehe

macam biasa kan, gegel yg lebih2 muahaha..



nOte : Esok birthday party ke-3 hihi. 

2 ulasan:

  1. wah seronoknya kalau dapat big bos yang prihatin macam ni... :D

    BalasPadam
  2. bestnya
    sehati sejiwa semuanya bru seronok buat xtvt apa apa kan

    BalasPadam