Selasa, 13 Oktober 2015

Kenapa Pakai Mask Dalam Opis


السلام عليكم ورحمة الله

 
 
Mujur zaza selalu bawak mask kalau pergi mana2 hehe. Mask ni pemberian dari big bos zaza. Musim jerebu yg teruk baru2 ni mesti dia risau staff dia la kan hehe.. perasaaaaaan lebih. Okey berbalik pada tajuk, mesti pelik kenapa zaza pakai mask kat dalam opis. Sebenarnya, zaza baru je kemas meja yg agak bosan bila mata memandang. Mood tengah rajin katakan. Bila kemas tu mestilah ada habuk kan, itu pasal zaza guna mask ni. Lebih2 lagi zaza alah pada habuk. Mask bukan aje guna untuk elak dari jerebu, malah boleh dipelbagaikan.


nOte : jerebu walau tak banyak bacaan IPu tapi masih ada..huhu


7 ulasan:

  1. Nani pun kadang bila berhabuk mesti tebersin. Kalau nak mengemas kena tutp hidung

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la nani..alah sangat dgn habuk ni huhu..

      Padam
  2. Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

    BalasPadam
  4. betul tu
    nak tau tak, kat rumah beberapa hri lps, sampai terbau asap dkat area ampaian. mula mupa pelik juga sapa bkr sampah.. pastu bru teringat yg jerebu. trus ttp pintu..

    BalasPadam