Selasa, 27 Oktober 2015

Terjumpa gambar yg sekian lamanya.


السلام عليكم ورحمة الله



Ya ALLAH, terjumpa gambar yg sekian lamanya. Malu pulak bila tengok gambar zaman berhingus hehe. Alhamdulillah, masing2 pun dah bergelar isteri dan juga ibu.. cuma zaza je yg belum di kurniakan zuriat [masih menanti.. In Shaa ALLAH]. Gambar ni di ambil semasa hari bahagia Norlela Zakaria iaitu kawan sekolah dan juga sekampung. Kiranya dialah org pertama yg bernikah hehe. Anak dara time ni pun kemain berseri2 kerana aura pengantin muahaha. Zaza bersyukur sangat kepada Ilahi kerana pertemukan kami sekali lagi melalui facebook dan juga group whatsapp. Itu la kan, walaupun nama je sekampung tapi masing2 ada hal sendiri. Apatah lagi dah ada pasangan masing2 hehe. Zaza doakan semoga persahabatan ini berkekalan selamanya. Ada rezeki, panjang umur.. In Shaa ALLAH kami akan adakan reunion bersama.


nOte : bila tengok gambar ni.. teringin nak ke sekolah hihihi..



2 ulasan:

  1. in shaa Allah
    pegang kata kata ni dr iksu D.U.I.T

    semga persahabtn uols berkekalan.aamiin

    BalasPadam
  2. susah nak jumpe bila semua dah meningkat dewasa kan kak

    BalasPadam