Isnin, 22 November 2010

Kemalasan melanda diri


السلام عليكم ورحمة الله


Sejak2 ni malas kemain lagi.. ada je alasan nak update blog hehe. Maklumlah, baru2 ni kan cuti lama beraya kat kampung.. itu yg berat semacam je kan hihihi. Idea pun hilang jauh ke mana entah. Tapi datang mood rajin kalau boleh nak update sehari tu sampai dua tiga entri kehkeh. Whatever!.

Pernah tak alami perangai macam zaza hehehe. Biaslah kan, mood kita ni tak menentu... kadang ok kadang tak ok. Sabar je lah. Kalau rajin2 sikit nanti, kita update lagi ye!. Opss! sorry kat Shiema Cma mengenai tag kita baru ni. Sabar ye, nanti ada masa kak za akan menyusul.




2 ulasan:

  1. ok kak za..psl tag tu bebile weh wat..he3..

    mud kite sama la...malas..he3..

    BalasPadam