Isnin, 8 November 2010

Selamat Hari Raya AidilAdha


السلام عليكم ورحمة الله


Setelah seminggu lebih tak update blog terasa sunyi je blog ni hehe.. Erk! macam ler blog ni glamour pun kan. Manalah la tahu, nanti org luar sana cakap zaza terlebih perasan pulak susah jugak. Whaterver!. Janji dengan menulis coretan disini agar boleh disimpan rapi.. tiba2 zaza hilang ingatan ke? tak pun tak mampu nak ingat detik2 manis hehe.. ok dah merapu banyak dah ni.


Baru je seminggu raya Deepavali.. pejam celik nak raya AidilAdha pulak. Masa berputar sekejap je tak terasa. Bercakap bab raya kan, baju raya zaza tak nak membazir so pakai je apa yg ada hihi. Tak kisahlah org ckp baju recycle raya Puasa baru2 ni janji kita selesa kan!. Paling penting sekali kita dapat meraikan perayaan dengan family tersayang.





 

3 ulasan:

  1. xpelah..kan ni blog kita..sker hatila nk tulis ape..yg penting niat....

    BalasPadam
  2. betoL2..yg penting kita happy!!..hik3

    BalasPadam