Jumaat, 24 Disember 2010

'City Ville' Punya Pasal


السلام عليكم ورحمة الله


Bosan yg amat sangat petang ni. Korang suka tak main game fb "City Ville" hehe. Zaza dah terjebak sekali kehkeh. Pantang free je kat opis mesti tak lepaskan peluang muahaha. Tapi game ni nak kena ada jiran supaya boleh kita mintak tolong bila diperlukan. Kalau takde pun susah jugak huhuhu.
 
 
Business is money! berangan nak jadi jutawan kejap ngeee!.. Alangkah bestnya kalau betul2 zaza dapat duit citttt. Seronok tau, tapi yg betul2 takde komitmen keje yg banyak la. Macam zaza ni, takde la selalu sibuk.. hari2 free sentiasa ada muahaha. Kalau tak, mesti bosan tak tau nak buat apa.
 






1 ulasan:

  1. wahhh aku pun dah kena penyakit game gilo nie laa...

    BalasPadam